Nar svenska flickor gor Ho chi minh city (Saigon)

Nu har vi tillbringat 3 veckor i Viet nam. Nagon dag i Hanoi, nagra dagar pa Halong Bay och Cat Ba iland, en kulturell och intensvi dag i Hue, en vecka i Hoi An (FAVORIT!!), 6 dagar i Nha Trang, nagra dagar i Dalat, nagra dagar i Mui Ne och nu avslutar vi i den underbara staden Ho chi minh city ( som vi inte alls kan uttala). Det ar kanske inte sa konstigt att vi, nagra natter i rad nu har vackt varansdra genom att forvirrat fraga "Men gud var ar vi?". 

Fast trots att vi hallt en ganska bra tempo, iaf nu senaste veckan sa har det varit sjuukt vart det! Med hjalp av att vi har haft open busticket sa har det varit lojligt latt, och relativt billigt, att ta sig mellan stader. Det kanns anda sorligt att lamna detta harliga (trots otrevliga befolkning) land i overmorgon for att bege oss till Cambodja. Vi tror att det kanns sorligt oxa pga att detta ar det land vi skulle och har tillbringat mest tid i. Och tiden har flygit fram!!

Denna dryga 6 miljonerstad ar den perfekta avslutningen, trots brist pa hav! Antligen ar vi tillbaka pa de roda plast pallarna pa gatan ( den basta streetfooden), livlig barer ( dar det hanger bade turister OCH lokala) och museum.
Imorgon ska vi ga pa det efterlangtade War museum och det ska inhandlas diverse propaganda affischer.

tjolavip!

Just det. Till PAPPA MAX
om din kommentar till "Ett nytt forsok: Laos, Luang Prabang"
Tepasen du syftar pa ar i sjalva verket en liten fagelbur med en liten fagel i. Och flickan pa bilden
ar inte Matilda utan mitt kara resesallskap Julia. Det ar illa nog nar alla vi traffar tycker att vi ser likadana ut, nar ens kompisar komenterar det pa facebook men nu aven en av vara foraldrar! Ojojoj.. I morgon ar det jag som fargar haret svart!

Kommentarer
Postat av: Grandma

ENGLISH!!! Va Farn Voltixman!!

2009-04-30 @ 13:31:52
URL: http://www.renee.isonthemove.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0