The Love Valley

Ojojoj. Tank att vi skulle vara sa lyckosama att vi fick uppleva denna by, karlekens ljuvliga plats. Det ar HAR, mina kara vanner ni kommer hitta er livs karlek. Detta sa var gudie till oss, ytterst seriost. Glada i hoven traskade vi alltsa in i denna romansens dal. Ehrm. Tja. Inte riktigt vad som hande. Men missforsta mig ratt, vi uppskattade absolut de hjartformade trabankarna, de blomsterkladda "karleksbunglowsen", chansen att kla ut sig till "karleksindian", de romatiska svanformade paddelbatarna och allt annat som sjalvklart tillhor karlekens paradis. Denna park ( tank er en mindre version av Kvarnparken eller Vita bergen) ar fullproppat med detta underbara och sjalvklart en "resturang" dar den mest sensuella mat kan inhandlas under skylten " FAST FOOD". Vi forsokte se vara framtida sjalsfrander i allt fran de (o)trevliga vakterna till de redan upptagna turisterna. Men tyvarr, karlekens naste gjorde det inte riktigt for oss.

Men vi vill, enhalligt med var kara gudie, rekomendera alla nykara, nygifta, nytanda eller bara karlekstrotta par att aka till denna by. Skit i vackra strander pa Hawai, snotoppar i alperna eller allt annat ni forestaller er som paradiset, this is the place....!


Btw, nu e vi tillbaka i havets makt. Bergsstaden Da Lat var underbart men havets brus lockade. Och imorgon ska vi ut och leka i vita och roda sandoknar..

Kommentarer
Postat av: Kerstin

satsar på att vara den enda som kommenterar även idag. gillar att ni refererar både till vitabergsparken och kvarnparken. alla kan hänga med liksom. är ni köpta till sossarnas kampanj kanske?

2009-04-24 @ 20:42:53
Postat av: Papsen Erno

Det måste vara Geislerska , du menar , tänkte på vakterna alltså. Var ligger denna Park som är så läcker ?

2009-04-26 @ 11:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0