sabaadeewkaa (med reservationer for felstavning)

framme i nongkhai! det forsta vi ser ar en ode tagstation, vi ar hungriga och trotta. vi fick namligen inte plats pa nattaget, sa vi fick sitta upp de 12 timmarna hit. matildas sate var bland det varsta, manga tjocka thailandare maste ha suttit pa den platsen tidigare, det fanns namligen inte det minsta kvar av stoppningen som gor resan liite mer komfortabel. sa ja, vara bakdelar var val med latta ordval ganska omma. val framme i nongkhai (som vi har fatt for oss ar thailands 4 storsta stad) var det somsagt, ode. men kacka som vi ar, lyckades vi overtyga var tuktuk-chaffor att vi INTE ville hoppa av vid the border (the border? yes, yes come with me!) utan faktiskt skulle stanna har i NK.

ett par timmar och en valbehovlig frukost senare blev vi och var nyfunna hollandska van, arjan, upplockade av rick, en av ledarna for travel to teach. arjan var (ar) en MYCKET intensiv person. ta oss och multiplicera med 100. detta kan bli 5 spannande veckor!

manniskorna har ar skona, vi har hyrt oss tva fina orangea cyklar (nr 3 o 4) som vi numera tar oss runt pa i mycket behaglig temperatur. vi hanger med dom andra volontarerna pa ett shysst stalle som heter warmup. vi ska dit snart och kolla pa fotboll (pa julias begaran).

idag hade vi forresten vi forsta lektion i thai, sa bara sa ni vet sa heter matilda numera MATT. matilda ar for langt och krangligt for thailandarna. men ni kan vara lugna, jag har kvar min ratta identitet, haha.

la-long!
julia & MATT


Kommentarer
Postat av: mamma Gunilla

Hej

Vilka sköna bilder. Du verkar trött Matilda men piggare på kvällen.

Akta ryggen Julia för solen på cykeln.

Hur har det gått med utslagen Matilda?

Här är grått och trist. Det blir inget Vasalopp, Malin och Moa är rädda för att göra för dåliga tider. Å jag har fortfarande ont i svanskotan.

Igår var vi på jazzklubb och lyssnade på Melker och Stefan Isaksson. Kul!

Ha det bra. Kramar från Mamma.

PS.Vad fint du hade gjort på rummet Matilda. DS

2009-02-08 @ 11:56:46
URL: http://adell.blogg.se/
Postat av: Lena och Roger

Hej!

Ni ser verkligen ut att ha jättemysigt, lite väl varmt och soligt kanske!? Här har det varit snöstorm idag och kommit ner minst 5 cm snö och 7 grader kallt, hur låter det?



Vi har fortsatt att pyssla med hallen och satt upp lister och skurit ut mattor i trappan,igår blev det en sväng skridskor på Runn m fika, det var Runndagar och många aktiviteter.Melodifestival på kvällen, Alcazar och Emilia vidare t Globen.



Ha det nu så bra bägge två och rapporter m foton från er vill vi ha varje dag.



Stora kramen oss





2009-02-08 @ 15:46:29
Postat av: Anonym

låter ju super!!!! :D roligt med alla bilder också. skicka ett mejl till mig snart. puss!

2009-02-13 @ 18:15:07
Postat av: lill m

HAHA sport-jull!

2009-02-14 @ 12:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0